top of page

Vårt arbete

Smart teknik utgör framtidens energilagring

 

Vårt huvudsakliga syfte med vårt arbete är att bidra med ett systemtänk inom energibranschen. Vi finns för att säkerställa hållbart producerad energi som balanserar hela systemet. Genom att kombinera energidelar som samverkar under styrning av artificiell intelligens uppnår vi smart systemteknik nu och för framtiden. Vår samlade kompetens skapar unika energikoncept i form av parker, anläggningar och installationer. Utöver projekt ute på plats tar vi initiativ till förmån för utveckling inom forskning och innovation inom ramen för energieffektivitet och utökad tillgång till energi världen över.

ED (Energy Director)

abstrakt bakgrund

PLS Energy Systems har tillsammans med PINI utvecklat en digital plattform som erbjuder marknaden en lösning som kan styra olika energikällor, såsom solenergi, energilager, vattenkraft, vätgasproduktion och annan energiproduktion med hjälp av AI-teknik. 

Leader är en viktig samverkanspartner som varit delaktig i finansieringen av AI-verktyget vars uppgift är att hantera köp och sälj på elprismarknaden.

Leader-logo.jpeg
EU-logo-jordbruksfonden-farg.jpeg
ED-compact-light-bg-colour.png

Gislaved Energipark 

Unik energipark där lösningen består av tre komponenter i form av solceller som står för energiutvinningen, energilagring med batteriteknik
och vätgasproduktion.

barley-field-ga8d30cf8a_1920.jpg
Image_edited.jpg

Energianläggning på Cypern

Hybridkraftverk med energilager som drivs av Cyprus Institute och består av en hybridinverter, batteriteknik och en solcellsanläggning. Detta förnyelsebara energikoncept är även ihopkopplat med ett vindkraftverk.

CyI_Logo-RTI_ver_b.png

Rwanda och Ghana

Samverkansprojekt med East African Power (EAP) där ändamålet var att elektrifiera ett bibliotek som möjliggör utbildning i Sonzu. 

Wide_Blue_Logo.png
GREB LOGGA FRILAGD.png
Image10.jpeg
bottom of page